Överraskande roligt
twitter.com/#!/BizWeekDesign
@bizweekdesign

Designavdelningen på amerikanska Business Week Magazine är överraskande bra som twittrare. Det kommer inte bara bra tips på innehåll, utan också gott om humor.



Mest typografi åt folket
twitter.com/#!/typebot
@typebot

Den som intresserar sig för typografi och design behöver inte följa någon annan än Typebot, ett typografimarinerat flöde med imponerande styrka sköljer fram från detta ansiktslösa konto.



Raka resurser
twitter.com/#!/smashingmag
@smashingmag

Smashing Magazine är knappast okänt för dig. På sajten serveras ofta riktigt goda anrättningar för dig som jobbar med design, på eller utanför webben. Twitter-kontot är också värt att följa.



Crowdsourcad inspiration
twitter.com/#!/Behance
@behance

På kreatörsplattformen Behance hittar du människor från hela världen och verk i alla former och för alla medier. Twitter-kontot tipsar om både saker från det egna nätverket och andra ställen.



Generös reklamtidning
twitter.com/#!/CreativeReview
@creativereview

Till skillnad från en del konkurrenter är brittiska Creative Review bra på att tipsa om intressant innehåll från alla möjliga källor – inte bara sig själva.



Design i alla former
twitter.com/#!/designmilk
@designmilk

Designmilk är bloggen som tipsar om bra produktdesign, arkitektur, konst och annat. Innehållet ligger nära den mer kända Coolhunting.com.



Designvass kurator
twitter.com/#!/johnmaeda
@johnmaeda

John Maeda är ordförande på Rhode Island School of Design. Hans många bra tips kommer från alla möjliga håll. De håller genomgående hög nivå.



Packade tweets
twitter.com/#!/TheDieline
@thedieline

Förpackningsbloggen The Dieline förnekar sig inte heller på Twitter. Länk efter länk till snygga, roliga eller intressanta förpackningar kommer i ett jämnt flöde.



Kreativ lärare
twitter.com/#!/SirKenRobinson
@sirkenrobinson

Ken Robinson är kanske mest känd för sitt Ted-föredrag, School kills creativity. Robinsons engagemang för kreativitet går utanför Ted och kan inspirera i sig.