Idag släpptes den nya och uppdaterade Corel DrawGraphics Suite X6, som presenteras med upp till 50 procent snabbare bild och filhantering genom stöd för 64-bitarsprocessorer och bättre hantering av flera processorkärnor som ökar programmets prestanda.

Med den nya Corel Website Creator finns en en uppsättning mallar, där du genom dra- och släpp har möjlighet att skapa webbsidor som kan integreras med xhtml, css, javascript, och xml. Andra nyheter är fullt stöd för Advanced Open Type, samt fyra nya vektorverktyg, Smear, Twirl, Attract och Repel. Sidlayouten i programmet är förbättrad, och den nya Master Layout-funktionen innehåller placeringsguider och interaktiva ramar för ökad översikt och kontroll.

I paketet som kostar 269 euro för uppgradering och 529 euro för ny installation i fullversion, ingår tiotusen bilder och clipart-objekt, tusen högupplösta digitalfoton, tusen OpenType-fonter (varav en del premium-fonter som Helvetica), tvåtusen fordonsmallar, trehundrafemtio professionellt designade mallar och åttahundra olika ramar och mönster.

I programpaketet Graphics Suite X6 ingår:
  • CorelDraw X6 - vektorillustration och sidlayout
  • Corel PHOTO-PAINT - en bildredigeringsapplikation
  • Corel PowerTRACE - konverterar bitmappar till redigerbar vektorgrafik.
  • Corel CONNECT - en helskärmsbrowser söker i programmets digitala innehåll på en hårddisk, i ett lokalt nätverk, från en skiva, eller de inbyggda bildgallerierna.
  • Corel CAPTURE - avbildar skärminnehåll med ett enda klick.
  • Corel Website Creator - ny mjukvara för att snabbt och enkelt skapa hemsidor.


Här kan du ladda ned programmet och testa det gratis i 30 dagar